Badkamerkoor Borne

Met Imelda Vrijenhoek

De naam geeft het al aan …. hoe leuk zou het zijn om 1x per maand een avond lekker te zingen zoals je dat ook onder de douche doet? Er wordt van alles gezongen van The Rolling Stones tot Andre Hazes tot Bob Dylan tot Bee Gees tot Koos Alberts en nog heel veel meer! Kortom een afwisselend repertoire.

Bohemian Rhapsody

Filmhuis Borne, Themamaand ‘Muziek met een grote M’

De film Bohemian Rhapsody is een verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band. Ze hebben een ongekend succes maar geheel onverwacht besluit Freddie om een solocarrière te beginnen. Hij weet zich net op tijd voor Live Aid weer te herenigen met zijn bandleden, wat leidt tot één van de meest legendarische optredens uit de geschiedenis van de rockmuziek.