TENTOONSTELLING: EEN LEVEN LANG WEVEN

KITTY VAN DER MIJLL DEKKER VERBONDEN MET BAUHAUS

Volg in de tentoonstelling de ontwikkeling van de theedoek door de jaren heen tot aan designers van nu, zoals studio Job en Victor en Rolf. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de weefzolder waar de grootste collectie in gebruik zijnde authentieke weefgetouwen van Nederland staat. Vrijwilligers maken daarop bijna dagelijks de prachtigste theedoeken!

Concert: Lenny Kuhr - Geannuleerd

Duizenden dingen

Bornse Synagoge, Borne

In dit concert staat Lenny Kuhr stil bij de duizenden dingen die voorbijgaan en bij dat wat nooit voorbijgaat. Het lied is daarbij de metafoor. Zoals de ziel van de mens eeuwig is, is het lied dat ook.