Arabisch Tafelen

Samen eten en ontmoeten

Ook na de zomer gaan we door met dit heerlijke ''etenement''. Neem ook plaats aan de Arabische tafel, kies uit lekkere gerechten van diverse landen van de sprookjes uit 1001 nacht en maak kennis met eventuele nieuwe vrienden!

Glas in randlood/Tiffany

Workshopboerderij Kampboer Saasveld, Saasveld

Bij de workshop Glas in rand-lood beginnen we met het tekenen van een patroon. Het patroon wordt overgebracht op glas en dan wordt het gesneden. Met de slijpmachine worden de stukjes glas precies bijgeslepen. Vervolgens worden alle stukjes glas in rand-lood gewikkeld en daarna aan elkaar gesoldeerd. Je kan kiezen uit een abstract, libelle, vlinder, bloem, kikker, rups of duif.

Tour of Freedom in Concert

in sporthal 't Wooldrik

Sportcomplex 't Wooldrik, Borne

Dit concert wordt gegeven door het Fanfarekorps Bereden Wapens, een van de grootste militaire orkesten, en het damestrio Les Chouettes.