TENTOONSTELLING: EEN LEVEN LANG WEVEN

KITTY VAN DER MIJLL DEKKER VERBONDEN MET BAUHAUS

Volg in de tentoonstelling de ontwikkeling van de theedoek door de jaren heen tot aan designers van nu, zoals studio Job en Victor en Rolf. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de weefzolder waar de grootste collectie in gebruik zijnde authentieke weefgetouwen van Nederland staat. Vrijwilligers maken daarop bijna dagelijks de prachtigste theedoeken!

Benefietconcert in Stefanshof

m.m.v. 22 Bornse Muziekschoolleerlingen

Roomskatholieke kerk Parochie St. Stephanus., Borne

De Mini-Band, gevormd door 22 leerlingen van de Muziekschool Borne, werkt mee aan een benefietconcert voor Stichting Connect by Music.