Tweedehands Kinderkledingbeurs

Leuk en 'nieuw' de lente en zomer in

Twee keer per jaar vindt er een tweedehands kinderkledingbeurs plaats bij Kulturhus Borne. Rond 1 april een voorjaars- en zomerkledingbeurs en rond 1 oktober een najaars- en winterkledingbeurs.

Expositie: Jorien Stel

Paper-Art

Bornse Synagoge, Borne

Paper-Art is een kunstvorm die gebruikmaakt van beelden en woorden voor het creëren van een nieuwe compositie en een nieuw verhaal. Joriens Paper-Art schilderijen laten zich het beste ‘lezen’ als werk waarin waarneming, interpretatie en vrije beeldvorming elkaar opzoeken.

Zwingkoor Almelo

You 'll know my name before I go.

Het Zwingkoor, onder leiding van dirigente Nienke Kreijkes, verzorgt op zondagmiddag 5 april een afwisselend muzikaal programma.

Passieconcert met Borns Kleinkoor

in de Oude Kerk

Oude Hervormde Kerk, Borne

De week voorafgaand aan Pasen noemen we wel: de stille week. Het is alsof de hele schepping de adem inhoudt. Dit is precies wat het Borns Kleinkoor beoogt wanneer we als inleiding op de 'stille week' een uniek Passieconcert verzorgen op Palmzondag 5 april in de Oude kerk van Borne.