Recreatieve fietstochten

vanuit WOB

Elke tweede woensdag van de maand van 13.30 - ongeveer 16.30 uur, vanaf april t/m oktober en de vierde woensdagmiddag in juni, juli en augustus.

Dolor y gloria

Filmhuis Borne

Salvador Mallo heeft al in geen jaren een film meer gemaakt, maar kan gelukkig nog teren op de successen die hij als regisseur heeft genoten. Wanneer een oude film van Salvador onder het stof vandaan wordt gehaald, brengt dat hem in contact met voormalig acteur Alberto. De twee worden eindelijk weer herenigd, nadat ze lang geleden zijn gebrouilleerd. De ontmoeting zet een kettingreactie in gang, waarin het verleden terugkeert in het leven van Salvador. Terugdenkend aan zijn jeugd en zijn moeder wordt hij gedwongen om zijn demonen onder ogen te komen.