Agenda

Borne kent het hele jaar door verschillende grote en kleine evenementen. Jaarlijkse hoogtepunten zijn Borne op z'n Best, de Pinksterbruidjes en de Melbuul'ndagen. Kijk voor een actueel overzicht van alle activiteiten in Borne op www.uitinborne.nl of op de agenda van BorneBoeit.

Taartenbakwedstrijd

De lekkerste taart van Borne

Locatie
Kulturhus de Bijenkorf, Borne

Na 10 jaar halen wij 'm weer uit de kast: de Taartenbakwedstrijd! Wie bakt de lekkerste taart van Borne?! Wij nodigen alle thuisbakkers uit Borne, Hertme en Zenderen uit om deel te nemen aan onze Taartenbakwedstrijd.

Cranberry Fields

De leukste wandeling van Nederland

Aanvang
Locatie
KIR diner x bar, Borne

Cranberry Fields is de culinaire wandeling en bestemd voor iedereen die houdt van lekker eten en mooie wijnen. Natuur en mens worden tijdens deze wandeling met elkaar verbonden. Via een speciaal uitgestippelde route lopen gasten in groepen van maximaal 40 personen van restaurant naar restaurant of maken een stop op een speciaal ingerichte buitenlocatie.

FIFA '20 toernooi

Voor jongeren vanaf 12 jaar

Aanvang
Locatie
Kulturhus de Bijenkorf, Borne

Het Kulturhus bestaat 15 jaar en is afgelopen zomer supergaaf verbouwd. Dat vieren wij samen met alle inwoners van Borne tijdens het tweedaagse Kulturhus Festival op 7 en 8 december. Onderdeel van deze feestelijkheden is een FIFA '20 toernooi op zondag 8 december, van 13.00-17.00 uur.