In Stilte Retraite

De Zwanenhof, Zenderen

Misschien voel je de behoefte om te vertragen en te verstillen en weer in contact te komen met jezelf. Daarvoor is rust en stilte nodig. Onze retraite is bedoeld om even afstand te nemen van de dagelijkse bezigheden en je te gaan richten op wat er in je leeft.

TENTOONSTELLING: EEN LEVEN LANG WEVEN

KITTY VAN DER MIJLL DEKKER VERBONDEN MET BAUHAUS

Volg in de tentoonstelling de ontwikkeling van de theedoek door de jaren heen tot aan designers van nu, zoals studio Job en Victor en Rolf. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de weefzolder waar de grootste collectie in gebruik zijnde authentieke weefgetouwen van Nederland staat. Vrijwilligers maken daarop bijna dagelijks de prachtigste theedoeken!

Museumweek, ook bij het Bussemakerhuis!

8 t/m 14 april 2019

Musea verbinden het heden met het verleden. Van 8 tot en met 14 april zetten 400 musea hun unieke collecties volop in de schijnwerpers. Zo ook Museum Bussemakerhuis.