Agenda

Borne kent het hele jaar door verschillende grote en kleine evenementen. Jaarlijkse hoogtepunten zijn Borne op z'n Best, de Pinksterbruidjes en de Melbuul'ndagen. Kijk voor een actueel overzicht van alle activiteiten in Borne op www.uitinborne.nl of op de agenda van BorneBoeit.

Valentijnslezing ‘DURF JIJ VANUIT JE HART TE GAAN LEVEN?’

"uit je comfortzone gaan"

Aanvang
Locatie
Museum Bussemakerhuis, Borne

Ter gelegenheid van Valentijnsdag houdt Christian Nijhof in Museum Bussemakerhuis een interactieve try-out lezing met de toepasselijke titel ‘durf jij vanuit je hart te gaan leven?’. Christian schreef het boek ‘ALLEEN OP REIS – van mijn hoofd naar mijn hart . Het is een interactieve lezing over zijn spirituele reis naar Thailand. Hij komt vertellen over "uit je comfortzone gaan" en "stappen zetten die je nog niet eerder gezet hebt". Al met al een proces van overleven naar leven: de reis van hoofd naar hart.

Valentijnslezing Museum Bussemakerhuis

‘DURF JIJ VANUIT JE HART TE GAAN LEVEN?’

Aanvang
Locatie
Museum Bussemakerhuis, Borne

Ter gelegenheid van Valentijnsdag houdt Christian Nijhof in Museum Bussemakerhuis een interactieve try-out lezing met de toepasselijke titel ‘durf jij vanuit je hart te gaan leven?’. Christian schreef het boek ‘ALLEEN OP REIS – van mijn hoofd naar mijn hart . Het is een interactieve lezing over zijn spirituele reis naar Thailand.