Expositie: Jorien Stel

Paper-Art

Bornse Synagoge, Borne

Paper-Art is een kunstvorm die gebruikmaakt van beelden en woorden voor het creëren van een nieuwe compositie en een nieuw verhaal. Joriens Paper-Art schilderijen laten zich het beste ‘lezen’ als werk waarin waarneming, interpretatie en vrije beeldvorming elkaar opzoeken.

Concert: Han Schokker en Marinka Wijnands

Midzomernachtdroom

Bornse Synagoge, Borne

In het concert Midzomernachtdroom worden composities van onder anderen Mendelssohn, Rutter en Piazzolla ten gehore gebracht door pianist Han Schokker en dwarsfluitiste Marinka Wijnands. Sinds 2016 vormen zij een duo.