Expo: Het verborgene van de vrouw

Kunstexpositie door Neveen Rustum

Bibliotheek Kulturhus de Bijenkorf, Borne

Opening van deze expositie is op donderdag 1 november a.s. om 19.00 uur in Kulturhus, Marktstraat 23 te Borne (daarna dagelijks gedurende openingstijden Kulturhus) tot en met 15 december 2018.

Ijsbaan centrum Borne

Borne in winterse sferen

Op 14 december om 20:00 uur is de opening van de ijsbaan in het centrum (Dorsetplein) van Borne. Tot 5 januari kan je dan elke dag een rondje schaatsen en opwarmen bij de vuurkorf met een lekker warm kopje chocolademelk.

MARTELARESSEN VAN ADEL

Tentoonstelling in Museum Bussemakerhuis

Met de tentoonstelling Martelaressen van adel wordt de bezoeker een beeld getoond over de periode en de omgeving waarin de beide joffers hebben geleefd.

POPKWIS! - vol, inschrijvingen gesloten

8e editie van de Bornse POPkwis!

Ook dit jaar organiseren de Bornse muziekprofessor Herman Lansink Rotgerink en Kulturhus Borne weer de traditionele, weergaloze en supergezellige POPkwis: op zaterdag 15 december. De opbrengst van de POPkwis gaat, zoals ieder jaar, naar een goed doel.

Kerstconcert Bornse Harmonie

Bornse Harmonie zorgt voor witte kerst!

De Sint Stephanuskerk te Borne, Borne

De Bornse Harmonie verzorgt op zaterdag 15 december een sfeervol kerstconcert in de Stephanuskerk in Borne. De drie harmonieorkesten treden op met bijzondere kerstliederen en sfeervolle muziek binnen het thema ‘witte kerst’. Speciale gast is de Duitse zandkunstenares Elena Handel uit Havixbeck. Met haar betoverende zandanimaties brengt zij op wonderbaarlijke wijze de muziek visueel tot leven. Daarnaast soleren ‘voice of Borne’ Marit Holterman en hoboïst Niels Pol met de Bornse Harmonie.