Agenda

Borne kent het hele jaar door verschillende grote en kleine evenementen. Jaarlijkse hoogtepunten zijn Borne op z'n Best, de Pinksterbruidjes en de Melbuul'ndagen. Kijk voor een actueel overzicht van alle activiteiten in Borne op www.uitinborne.nl of op de agenda van BorneBoeit.

Open Tuinen Weekend

in Hengelo en omgeveing

Aanvang

Ontdek op 15 en 16 juni de bijzondere tuinen in Hengelo en omgeving! Neem een kijkje in de tuinen van particulieren. De eigenaren staan je graag te woord!

Expositie: Suzan van der Lee

Verkenning van de ruimte

Aanvang
Locatie
Bornse Synagoge, Borne

Suzan van der Lee gaat in 2019 afstuderen aan de Vrije Academie ’t Pad in Kesteren. Kenmerkend voor haar werk is de losse, vrije stijl van schilderen en kleurgebruik. Het leven is voor haar een avontuur, vanuit nieuwsgierigheid en verwondering ontstaat een fantasievolle beeldtaal. Tekeningen, schetsen vanuit het onderbewuste vormen vaak een basis voor haar olieverf schilderijen

FROM RUSSIA WITH LOVE

Oost-Nederlands Symfonieorkest bestormt podium van Hertme

Aanvang
Locatie
Openluchttheater Hertme, Hertme

Het Oost-Nederlands Symfonieorkest verzorgt op zondagmiddag 16 juni, samen met sopraan Aliya Akhmadeeva een eenmalig optreden in het Openluchttheater van Hertme. Gespeeld wordt Russische (opera)muziek.