Expositie: Riemko Holtrop

Kunstwerken

Bornse Synagoge, Borne

Riemko Holtrop (1914-1996) is één van de pioniers in de doorbraak van de moderne kunst na 1943. Hij behoorde tot de avant-gardisten van het eerste uur; tot de kleine groep kunstenaars die al van tijd tot tijd voor de Cobra-groep experimenteel werkte.

Het Beregezellige KiKaKinderConcert

Heb jij zin in een gezellige middag en wil je daarbij ook nog een goed doel steunen? Kom dan op zondag 19 januari om 15.00 uur naar het Kulturhus. Die middag zullen de jeugdorkesten van de Bornse Harmonie een concert organiseren om geld in te zamelen voor KiKa, de organisatie die strijdt om kinderen kankervrij te houden.

Concert : Mónica Coronado & Manito

Melodias del Corazón

Bornse Synagoge, Borne

De uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado heeft samen met gipsy flamencogitarist Manito een gepassioneerd concertprogramma met liederen uit Spanje en Zuid-Amerika.