TENTOONSTELLING: EEN LEVEN LANG WEVEN

KITTY VAN DER MIJLL DEKKER VERBONDEN MET BAUHAUS

Volg in de tentoonstelling de ontwikkeling van de theedoek door de jaren heen tot aan designers van nu, zoals studio Job en Victor en Rolf. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de weefzolder waar de grootste collectie in gebruik zijnde authentieke weefgetouwen van Nederland staat. Vrijwilligers maken daarop bijna dagelijks de prachtigste theedoeken!

"Passie"in Saasveld

Door het koor Da Capo

St. Plechelmuskerk Saasveld,

Da Capo gaat net als in "The Passion" zoals die al jaren op TV te zien is op Witte Donderdag, uitsluitend Nederlandse liederen zingen.

Emilio Guzman.

Kom dan!

Het einde van de wereld nadert. Als Trump het niet voor elkaar krijgt dan zijn het wel de gevolgen van het broeikaseffect. We gaan eraan, dus het maakt toch niet meer uit.