Sportgala Borne 2018

Met de parade der kampioenen

Het “Sportgala Borne” is een evenement dat goed is voor het imago van de Bornse verenigingen en positief bijdraagt aan “de sport” in Borne in het algemeen. Om te komen tot de verkiezing van sporttalent, jeugdsportploeg, sportman, sportvrouw en/of sportploeg zijn de sportverenigingen een onmisbare schakel. Sporters beoefenen hun sport vrijwel altijd in verenigingsverband en dus heeft het technisch kader van de clubs prima zicht op de geleverde prestaties.

MARTELARESSEN VAN ADEL

Tentoonstelling in Museum Bussemakerhuis

Met de tentoonstelling Martelaressen van adel wordt de bezoeker een beeld getoond over de periode en de omgeving waarin de beide joffers hebben geleefd.

Ijsbaan centrum Borne

Borne in winterse sferen

Op 14 december om 20:00 uur is de opening van de ijsbaan in het centrum (Dorsetplein) van Borne. Tot 5 januari kan je dan elke dag een rondje schaatsen en opwarmen bij de vuurkorf met een lekker warm kopje chocolademelk.