Agenda

Borne kent het hele jaar door verschillende grote en kleine evenementen. Jaarlijkse hoogtepunten zijn Borne op z'n Best, de Pinksterbruidjes en de Melbuul'ndagen. Kijk voor een actueel overzicht van alle activiteiten in Borne op www.uitinborne.nl of op de agenda van BorneBoeit.

Workshop Dikke damesbeeld

Aanvang
Locatie
Workshopboerderij Kampboer Saasveld, Saasveld

Maak jouw eigen dikke dame met als basis styropor, afgewerkt met speciaal verf en verschillende bij-materialen. Je kunt de dame een heel eigen persoonlijkheid/thema geven! Denk dan bijvoorbeeld aan een Dikke Dame in zwemkleding, een Afrikaanse Dikke Dame of een feestelijke Dikke Dame…..

Expositie: Jorien Stel

Paper-Art

Aanvang
Locatie
Bornse Synagoge, Borne

Paper-Art is een kunstvorm die gebruikmaakt van beelden en woorden voor het creëren van een nieuwe compositie en een nieuw verhaal. Joriens Paper-Art schilderijen laten zich het beste ‘lezen’ als werk waarin waarneming, interpretatie en vrije beeldvorming elkaar opzoeken.

Klankbad met 20 Gongs

Door Jan van den Bergh en Ingrid Nijhuis

Aanvang
Locatie
Kulturhus de Bijenkorf, Borne

Bij het klankbad word je ondergedompeld in de klanken van gong, klankschalen en andere instrumenten zoals de shruti box, oceandrum en een ballastsnaar.

SaxUs MEETS Percussion

St. Gregorius Hertme organiseert!

Aanvang
Locatie
Kulturhus de Bijenkorf, Borne

Op zondag 22 maart 2020 is er in het Kulturhus een bijzonder concert van het saxofoonorkest SaxUs uit Barneveld en de malletband St. Gregorius uit Hertme. Muzikanten van SaxUs hielpen de malletband met een optreden op concours of tijdens Percussion Live. Het idee van een gezamenlijk concert is hieruit geboren.