Workshop Dikke damesbeeld

Workshopboerderij Kampboer Saasveld, Saasveld

Maak jouw eigen dikke dame met als basis styropor, afgewerkt met speciaal verf en verschillende bij-materialen. Je kunt de dame een heel eigen persoonlijkheid/thema geven! Denk dan bijvoorbeeld aan een Dikke Dame in zwemkleding, een Afrikaanse Dikke Dame of een feestelijke Dikke Dame…..

Expositie: Jorien Stel

Paper-Art

Bornse Synagoge, Borne

Paper-Art is een kunstvorm die gebruikmaakt van beelden en woorden voor het creëren van een nieuwe compositie en een nieuw verhaal. Joriens Paper-Art schilderijen laten zich het beste ‘lezen’ als werk waarin waarneming, interpretatie en vrije beeldvorming elkaar opzoeken.

Klankbad met 20 Gongs

Door Jan van den Bergh en Ingrid Nijhuis

Bij het klankbad word je ondergedompeld in de klanken van gong, klankschalen en andere instrumenten zoals de shruti box, oceandrum en een ballastsnaar.

SaxUs MEETS Percussion

St. Gregorius Hertme organiseert!

Op zondag 22 maart 2020 is er in het Kulturhus een bijzonder concert van het saxofoonorkest SaxUs uit Barneveld en de malletband St. Gregorius uit Hertme. Muzikanten van SaxUs hielpen de malletband met een optreden op concours of tijdens Percussion Live. Het idee van een gezamenlijk concert is hieruit geboren.