Delden Klassiek: Quartet en Ensemble Lumaka

Nieuwe locatie voor Delden Klassiek: Hoeve de Haar Delden

Landgoed Hoeve de Haar, Ambt Delden

In september start Delden Klassiek haar vijftigste seizoen met twee bijzondere concerten op een bijzondere locatie: de monumentale Hoeve de Haar. Prachtig gelegen op landgoed Twickel biedt de hoeve ruimte aan concerten in meer informele sfeer. Gastvrouw en gastheer Petra en Maurice Hublart: “We zijn vereerd om zo’n mooi muziekpodium in onze Hoeve te mogen verwelkomen. Wij zullen er alles aandoen om het de toehoorders zo aangenaam mogelijk te maken. De ruimte die wij gebruiken heeft een intieme sfeer. Wij kijken uit naar het eerste concert.”

Werk ohne Autor

Filmhuis Borne

Kurt groeit op in Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als hij op de kunstacademie Elisabeth ontmoet, worden ze op slag verliefd. Elisabeths vader, Professor Seeband, is niet onder de indruk van Kurt en is hem liever kwijt dan rijk. De twee mannen zijn verbonden door gebeurtenissen uit het verleden. De dubieuze rol die Seeband tijdens de Tweede Wereld Oorlog speelde, achtervolgt hem als een schaduw. Als Kurt zichzelf en de ware kunst ontdekt, heeft dit ook implicaties voor Seeband.