Agenda

Borne kent het hele jaar door verschillende grote en kleine evenementen. Jaarlijkse hoogtepunten zijn Borne op z'n Best, de Pinksterbruidjes en de Melbuul'ndagen. Kijk voor een actueel overzicht van alle activiteiten in Borne op www.uitinborne.nl of op de agenda van BorneBoeit.

Tweedehands Kinderkledingbeurs

Leuk en 'nieuw' de lente en zomer in

Aanvang
Locatie
Kulturhus de Bijenkorf, Borne

Twee keer per jaar vindt er een tweedehands kinderkledingbeurs plaats bij Kulturhus Borne. Rond 1 april een voorjaars- en zomerkledingbeurs en rond 1 oktober een najaars- en winterkledingbeurs.

Expositie: Jorien Stel

Paper-Art

Aanvang
Locatie
Bornse Synagoge, Borne

Paper-Art is een kunstvorm die gebruikmaakt van beelden en woorden voor het creëren van een nieuwe compositie en een nieuw verhaal. Joriens Paper-Art schilderijen laten zich het beste ‘lezen’ als werk waarin waarneming, interpretatie en vrije beeldvorming elkaar opzoeken.

Dikke dames schilderen

Aanvang
Locatie
Workshopboerderij Kampboer Saasveld, Saasveld

In deze korte workshop van 3 uur maakt u uw eigen “Dikke Dame of Dikke Kok” schilderij van 40 x 50 cm met aqrylverf. U hoeft niet creatief aangelegd te zijn want wij werken met transferpapier. U kiest een afbeelding van een Dikke Dame en trekt deze over op het canvas met het betreffende transferpapier. Hierna kunt u naar eigen smaak uw afbeelding inschilderen. Maar natuurlijk mag u ook uw eigen creativiteit gebruiken.