KWF - Zomerwandeltocht

Wandel jij ook van A naar Beter?

Voetbalvereniging NEO, Borne

Prachtige wandelroutes door het mooie Twentse Landschap, omgeving Twickel.

Expositie: Suzan van der Lee

Verkenning van de ruimte

Bornse Synagoge, Borne

Suzan van der Lee gaat in 2019 afstuderen aan de Vrije Academie ’t Pad in Kesteren. Kenmerkend voor haar werk is de losse, vrije stijl van schilderen en kleurgebruik. Het leven is voor haar een avontuur, vanuit nieuwsgierigheid en verwondering ontstaat een fantasievolle beeldtaal. Tekeningen, schetsen vanuit het onderbewuste vormen vaak een basis voor haar olieverf schilderijen

Ambachtsconcert St. Gregorius

in Hertme

Restaurant 't Hertme's Ambacht, Hertme

Concert van de fanfare St. Gregorius en zangeres Eline Scholten die haar debuut zal maken op dit Hertme’s Ambachtsconcert.