Agenda

Borne kent het hele jaar door verschillende grote en kleine evenementen. Jaarlijkse hoogtepunten zijn Borne op z'n Best, de Pinksterbruidjes en de Melbuul'ndagen. Kijk voor een actueel overzicht van alle activiteiten in Borne op www.uitinborne.nl of op de agenda van BorneBoeit.

Inspiratiefair rondom overlijden

In de Zwanenhof te Zenderen

Aanvang
Locatie
De Zwanenhof, Zenderen

Organisator Natasja Kroese: “Veel mensen vinden het moeilijk om over de dood te praten. Met deze laagdrempelige fair hopen we het onderwerp bespreekbaarder te maken. Want ook de laatste levensfase kan op eigen wijze ingevuld worden. Maar ook die periode daarvoor en daarna vergt veel van mensen. Het geeft rust om hierover na te denken en wensen te bespreken met dierbaren. In een aangename sfeer kan men tijdens de inspiratiefair kennis maken met verschillende mogelijkheden.”

TENTOONSTELLING: EEN LEVEN LANG WEVEN

KITTY VAN DER MIJLL DEKKER VERBONDEN MET BAUHAUS

Aanvang
Locatie
Museum Bussemakerhuis, Borne

Volg in de tentoonstelling de ontwikkeling van de theedoek door de jaren heen tot aan designers van nu, zoals studio Job en Victor en Rolf. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de weefzolder waar de grootste collectie in gebruik zijnde authentieke weefgetouwen van Nederland staat. Vrijwilligers maken daarop bijna dagelijks de prachtigste theedoeken!