Agenda

Borne kent het hele jaar door verschillende grote en kleine evenementen. Jaarlijkse hoogtepunten zijn Borne op z'n Best, de Pinksterbruidjes en de Melbuul'ndagen. Kijk voor een actueel overzicht van alle activiteiten in Borne op www.uitinborne.nl of op de agenda van BorneBoeit.

KidsBios: Corgi - 6+

Lekker naar de film in de vakantie

Aanvang
Locatie
Kulturhus de Bijenkorf, Borne

Gezellig in de herfstvakantie met de hele familie (6+) naar een leuke animatiefilm met ranja en iets lekkers! Het is tijd voor KidsBios!!

Leto

Filmhuis Borne, Themamaand ‘Muziek met een grote M’

Aanvang
Locatie
Kulturhus de Bijenkorf, Borne

Leningrad, in de vroege jaren ‘80. Aan de vooravond van de perestrojka worden elpees van Lou Reed, Blondie en David Bowie het land in gesmokkeld; de bruisende underground muziekscene is in volle gang. Hier ontmoet de jonge muzikant Viktor de charismatische zanger Mike en zijn vrouw Natasha. Terwijl er tussen hen een bijzondere driehoeksverhouding ontstaat, willen de gedreven muzikanten met hun optredens de boel flink opschudden om rock ‘n roll in de Sovjet Unie voorgoed te veranderen. Biopic van twee cultfiguren uit de Sovjet Unie. Mike sterft in 1991 36 jaar oud aan overmatig drankgebruik en Viktor wordt door een verkeersongeluk niet ouder dan 28 jaar.