Woodstock The Story XXL -

Open Air The final show ft. 30 piece orchestra

prijs
€ 35,00 - € 37,50
locatie
Openluchttheater Hertme, Hertme

‘Woodstock The Story’ balt tijdens de vijftigste verjaardag van het legendarische en bekendste muziekfestival aller tijden drie dagen van peace, love and music samen in drie zinderende uren. Een geweldige liveband, aangevuld met een 30-koppig orkest, dompelt je met beeld en theater onder in de sfeer van het legendarische festival en laat al die onverwoestbare muziek van onder andere The Who, Janis Joplin, Melanie, Joe Cocker, Santana en Jimi Hendrix nog eens horen.

“Het publiek ervaart de echte hippie-Woodstock-ervaring. Anekdotes die daar gebeurd zijn, spelen we na. Er zijn veel beelden te zien van Woodstock en de artiesten die daar gespeeld hebben. Het is echt een ervaring. Alsof je drie uur lang op een festival zit wat eigenlijk drie dagen duurde, maar dan in het theater,” zegt leadzanger Martin van der Starre.

Het spektakel is inmiddels 7 jaar onderweg en de band en cast speelde in die jaren shows in heel Europa. Vandaag strijkt de karavaan neer in het Openluchttheater in Hertme voor een XXL versie van de voorstelling. Woodstock The Story wordt voor deze gelegenheid aangevuld met een 30-koppig symfonie orkest onder leiding van Jos Pijnappel. “Het verzet Kraakt”, “Stork!”, en Het Steengroeve Theater Winterswijk zijn slecht enkele voorbeelden van projecten waar Jos de afgelopen tijd nauw bij betrokken was. Het orkest, het Dutch Pop Orchestra, bestaat uit leden van verschillende gerenommeerde orkesten en ensembles.

Samen met de mensen die Woodstock The Story al jaren tot een enorm succes maken veranderen ze het prachtige Openluchttheater in Hertme in het oosten van Nederland om tot een mini-Woodstock waar de peace, love, maar vooral de muziek van het legendarische festival centraal zal staan. Hieronder al een klein voorproefje maar in Hertme nog spectaculairder door de toevoeging van The Dutch Pop Orchestra.

Onvergetelijke ervaring!