In Stilte Retraite

prijs
€ 440,00
locatie
De Zwanenhof, Zenderen

Misschien voel je de behoefte om te vertragen en te verstillen en weer in contact te komen met jezelf. Daarvoor is rust en stilte nodig. Onze retraite is bedoeld om even afstand te nemen van de dagelijkse bezigheden en je te gaan richten op wat er in je leeft.

We voelen het bijna allemaal: we leven in een drukke tijd. De voortdurende stroom aan prikkels zorgt ervoor dat we erg bezig zijn met de buitenwereld. Zo bestaat de kans dat we aan onszelf voorbij gaan.

In stilte volg je een vast dagritme met meditaties, stiltewandelingen en vrije ruimte. Er zijn geen activiteiten die je afleiden. Je zult zien dat je op die manier steeds dieper in jezelf zakt.

De weekend stilte retraites zijn in een kleine groep van maximaal 10 personen.

De Begeleiders

Wij zijn Marieke van Engelen en Christiene van Leeuwen. Beide hebben we ervaring met het begeleiden van mensen op hun ontwikkelingsweg. Zelf hebben we al vele malen deelgenomen aan diverse retraites waaronder bij Miek Pot. Enige jaren geleden hebben wij de stilte retraites die Miek Pot gaf binnen de Zwanenhof van haar overgenomen. Met bezieling begeleiden wij de retraites en zorgen voor een bedding waarin een ieder tot rust, verdieping en stilte kan komen.

Voel je welkom om deel te nemen aan een van onze stilte weekenden. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Praktisch

Je bent op vrijdag vanaf 10 uur welkom. Op zondag breken we de stilte rond 15 uur.

Prijs is op basis van een eenpersoonskamer, incl. alle maaltijden, koffie, thee en water

De maaltijden zijn vegetarisch en heb je dieetwensen, geef dit dan bij de aanmelding aan.

Voor meer informatie kijk op: www.in-stilte.nl

Download de flyer van 2019.

Prijs

€ 440,- incl. alle maaltijden, koffie, thee en water