Koopzondag

Special Cars Sunday activiteiten

Met rallyauto's, een racesimulator, bandjes, een speciaal bierplein, visrokerijen en specialiteiten van de Bornse slagers.

Tijdens deze koopzondag staat heel centrum Borne vol met prachtige auto's en treden er verschillende bands op in het centrum. U kunt ook de stoere rallywagens komen bewonderen van Dennis Kuipers. Altijd al als een echte coureur willen racen over het circuit? Zondag 23 juni 2019 is uw kans tijdens de Special Cars Sunday in Borne om dat te ervaren in de racesimulator. In de speciale carwash kunt u voor maar liefst €5,- uw auto laten wassen door een paar prachtige dames!

De laatste jaren zijn er steeds meer bierbrouwerijen in Twente bijgekomen die zeker de moeite waard zijn om te ontdekken. U kunt op zondag 23 juni 2019 op Special Cars Sunday in Borne komen genieten van enkele regionale bieren op het speciale bierplein. Dit is de perfecte plek om kennis te maken met enkele lokale bierbrouwers en hun eigen bieren. U kunt ook een prachtige presentatie van de Biertruck van Marc van Leeuwen verwachten.

Aan eten is natuurlijk ook gedacht. Traditionele visrokerij Dinkelstroom komt heerlijke zalm verkopen. Deze ambachtelijke visrokerij Dinkelstroom vind u zaterdag en zondag bij het oude ABN-Amro pand. Natuurlijk laten de Bornse slagers ook zien wat hun specialiteiten zijn. Bij Leuveld Electro centrum "L.E.C. b.v" in de Grotestraat vind u een maar liefst een 10 meter lange barbecue.

Kortom een dag om niet te missen! Dus wees erbij 23 juni 2019 in Borne!