POPkwis 2019 - VOL

Met muziekprofessor Herman Lansink Rotgerink

prijs
€ 6,00 - € 30,00
locatie
Kulturhus de Bijenkorf, Borne

Alweer de 9e editie van deze gezellige POPkwis! Op de kortste dag, gaan we een lekker lange muziekavond beleven!

Ook dit jaar organiseren de Bornse muziekprofessor Herman Lansink Rotgerink en Kulturhus Borne weer samen de jaarlijkse POPkwis: op zaterdag 21 december. De opbrengst van de POPkwis gaat, zoals ieder jaar, naar een goed doel. Dit jaar naar een Borns goed doel! Deze wordt nog vastgesteld en ruim voor de POPkwis gecommuniceerd :-)

Op deze avond passeren alle denkbare muziekstijlen en muziekvragen de revue! Van muziek uit de jaren ‘60 tot en met muziek van vandaag. Muziekprofessor Herman laat zijn deelnemers graag hard werken maar heeft de kwis weer zo in elkaar gezet dat deze geschikt is voor elk niveau! En ook zal deze avond de live muziek niet ontbreken.

INSCHRIJVEN KAN VANAF 1 SEPTEMBER A.S. -Maximaal 5 leden per team. -Deelname kost €30,00 per team (cash betalen bij binnenkomst) -Er is plek voor maximaal 40 teams. -Teamnaam, naam en telno van de teamcaptain, én de voornamen van alle teamleden kunnen vanaf 1 september gemaild worden naar: reuring@kulturhusborne.nl

Zodra bovenstaande gegevens compleet zijn aangeleverd, is de inschrijving een feit. Inschrijvingen gaan op volgorde van binnenkomst. Vol=vol.

De zaal en kassa zijn geopend vanaf: 19.00 uur. De POPkwis start om 19.30 uur. Entree voor bezoekers bedraagt €6,00 per persoon.