Eten & Drinken

Borne, Hertme en Zenderen beschikken over lekkere restaurants waar u kunt genieten van een heerlijk diner of lunch.

TIP: Elke maand wordt op Borne Boeit Culinair een van de restaurants uitgelicht. Het serveert dan het speciale BorneBoeit Menu; een diner of lunch tegen een speciale prijs.

 1. Hotel Jachtlust

  Hotel Jachtlust

  Adres
  Weerselosestraat 306, 7626lj Hertme

  Voor een aangenaam verblijf in dit prettige familiehotel. Voor menigeen een begrip Hotel-Restaurant Jachtlust, waar u een persoonlijk welkom en gastvrij onthaal wacht. Geheel in de familiaire sfeer zoals je die in Twente nog mag verwachten.

 2. Museum Bussemakerhuis

  Museum Bussemakerhuis

  Adres
  Ennekerdijk 11, 7622ED Borne

  Als u het Museum Bussemakerhuis bezoekt stapt u het enige over gebleven én opengestelde 18e-eeuws fabrikeurshuis in Nederland binnen.

 3. Pannekoekhuis Borne

  Pannekoekhuis Borne

  Adres
  Bornerbroeksestraat 89, 7621AE Borne

  ’t Pannekoekhuis is ontstaan uit een familiebedrijf, waarbij de broers en zus ieder een eigen vestiging opende in Apeldoorn (1972), in Borne (1976) en in Elst (UT) 1976. Inmiddels zijn we met vier pannenkoekenhuizen een begrip in eigen regio. Samen delen we 100 jaar ervaring pannenkoeken bakken en wisselen we de lekkerste recepten met elkaar uit. Iedere vestiging is uniek, maar dankzij onze gezamenlijke passie voor pannenkoeken bakken we heerlijke ambachtelijke pannenkoeken onder de naam 't Pannekoekhuis. Komt u zelf maar proeven!

 4. Van der Valk

  Van der Valk ****

  Adres
  Bornsestraat 400, 7556 BN Hengelo

  Het sfeervolle Van der Valk Hotel Hengelo in Twente biedt mogelijkheden voor zowel zakelijke ontmoetingen als ook regionale hotelarrangementen.

 5. Chinees & Japans Restaurant Jasmin Garden

  Chinees & Japans Restaurant Jasmin Garden

  Adres
  Grotestraat 6, 7622GL Borne

  Je hoeft helemaal niet ver te reizen om je culinair in China of Japan te wanen! Centraal gelegen in Twente in Borne ligt namelijk Jasmin Garden. Dit restaurant is een geliefde plek geworden voor fijnproevers, die de klasse en het karakter van de klassieke keizerlijke keukens van China en specialiteiten uit het land van de rijzende zon hebben leren kennen.

 6. De Zwanenhof

  De Zwanenhof

  Adres
  Retraitehuisweg 6, 7625 SL Zenderen

  Op één van de mooiste plekjes in Twente ontvangen wij u met open armen in een inspirerende omgeving.

 7. Dorset

  Dorset

  Adres
  Grotestraat 167, 7622GE Borne

  Het restaurant biedt plaats aan 2 - 70 gasten en is geopend voor zowel lunch als diner. Bij binnenkomst kunt u plaats nemen in de lounge bij de open haard, alwaar u een aperitief kunt gebruiken en een keuze kunt maken uit onze menukaart.

 8. il Tartufo

  il Tartufo

  Adres
  Grotestraat 88, 7622GN Borne

  Welkom bij il Tartufo! Aan de Grotestraat 88 in Borne is in 2010 'il Tartufo', Italiaans restaurant geopend! Italiaans eten bij 'il Tartufo' betekent keuze uit verschillende kleine en grote gerechten. Kijk maar eens op onze menukaart. Wij hopen u graag in ons restaurant te begroeten.

 9. Rest. & Partycentrum Lutke Hulscher

  Rest. & Partycentrum Lutke Hulscher

  Adres
  Hertmerweg 45A, 7625RH Zenderen

  U wordt ontvangen in onze eeuwen oude Twentse boerenhoeve, oorspronkelijk uit 1353, waarna we u meenemen op onze comfortabele tochtvrije en verwarmde huifkarren, voor een onvergetelijke tocht langs Erven en Sagenroutes.

 10. Las Carretas

  Las Carretas

  Adres
  Marktstraat 1, 7622CP Borne

  Welkom op de pagina van Las carretas Borne. Las Carretas Borne is gelegen aan een rustige straat met een groot en sfeervol terras. Dit restaurant is geschikt voor een zakelijke lunch, diner of en gezellige avond uit met het gezin. Het restaurant heeft plaats voor ongeveer 80 gasten en het terras voor ongeveer 100 gasten. Er is voldoende parkeer gelegenheid aan de achterzijde van ons restaurant.