IJssalon Mistral in Borne

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 22:00
Adres
Bakkersteeg 2, 7622GX Borne

IJssalon Mistral in Borne

IJssalon Mistral bevindt zich sinds begin 2015 aan de Bakkerssteeg 2 in Borne. Daarvoor zaten wij altijd aan de dorpsstraat, toen had de ijssalon ook nog de naam 'T ijshuuske.

IJssalon Mistral is in 2009 ontstaan uit een overname van het toenmalige ijs- en koffiehuuske. Wij zijn toen onder deze naam verder gegaan met een andere specialisatie namelijk het ambachtelijke schepijs.

Al het ijs in onze ijssalon wordt ons zelf bereidt in onze eigen keuken. Ons ambachtelijke ijs heeft daarom een authentieke smaak. Het ijs wordt gemaakt met Guernsey room, deze staat alom bekend als de beste room ter wereld. Dit zorgt er mede voor dat ons ijs extreem romig van smaak is.

Al ons ijs is qua grondstoffen glutenvrij geproduceerd met uitzondering van de smaken waar koek- of deegproducten in zitten verwerkt. Voor een duidelijk overzicht van onze smaken en eventuele allergenen kunt onze smaken schepijs bekijken, hier staat precies bij vermeld wat u moet weten over ons ambachtelijke ijs. Alle fruitsmaken zijn op sorbet basis en zijn daarmee tevens lactosevrij.

Naast levering aan consumenten leveren wij ons ijs ook aan andere ijssalons en andere restaurants.