Dorset

Vandaag geopend van
Vandaag 18:00 - 23:00
Adres
Grotestraat 167, 7622GE Borne

Dorset

Het restaurant biedt plaats aan 2 - 70 gasten en is geopend voor zowel lunch als diner. Bij binnenkomst kunt u plaats nemen in de lounge bij de open haard, alwaar u een aperitief kunt gebruiken en een keuze kunt maken uit onze menukaart.

Nadat u uw keuze kenbaar heeft gemaakt uit de menu- en wijnkaart wordt u voorgegaan naar het restaurant of, bij mooi weer, naar het lommerrijke terras aan de achterzijde van de villa. Voor gezelschappen is het mogelijk om lunch en/of diner te gebruiken in de daarvoor bestemde salon op de eerste etage. Uiteraard is het in overleg ook mogelijk om voor u en uw gezelschap het restaurant exclusief te reserveren. Het jonge, enthousiaste professionele team van het Dorset maakt, in combinatie met de pure originele gerechten, van iedere lunch of diner een waar feest.

Wat bieden wij? Dorset restaurant & unieke trouwlocatie Dorset (gevestigd in een Victoriaanse villa in het centrum van Borne) bestaat uit een toonaangevend 'flushy' restaurant en is een zeer unieke trouwlocatie.

Door de bijzondere combinatie van restaurant en trouwlocatie zijn wij in staat een breed pakket diensten aan te bieden. Waaronder: - A la carte Restaurant - Cateringen op elk gewenste locatie, Live Oester team - Zakenlunches & diners - Huwelijksvoltrekkingen - Recepties - Wijn-Spijs Proeverijen - High-Tea's - Product Presentaties - Modeshow Lunches - Besloten Diners - Huwelijksdiners - Verkoop van wijnen uit ons assortiment tegen slijterprijzen - Vergaderingen - Kooksessie 'kijken en doen in de keuken' - Overige in overleg en aanvraag

Restaurant Bij mooi weer lunchen en/of dineren op het lommerrijke terras of het imposante balkon is een verademing. Het terras en balkon van de villa zijn grenzend aan de beeldentuin 'Scholtenshof'. Mocht u vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Wij accepteren VVV-cadeaubonnen en dinerbonnen.

openingstijden

Het restaurant is wekelijks geopend van dinsdag tot en met zaterdag, voor het diner vanaf 18.00 uur. Voor lunches één dag van tevoren reserveren.