Over Visit Borne

VisitBorne

Visit Borne richt zich op het vermarkten van Borne binnen Twente. In 2015 werd Stichting Beleef Boeiend Borne opgericht. De BBO, de gemeente en VVV/het Kulturhus werkten aan de verbetering van de toeristische promotie van Borne en de samenwerking tussen de Bornse ondernemers en de VVV. De basis van deze stichting werd gevormd door een adviesgroep (klankbordgroep) waarin toeristisch, recreatieve ondernemers uit Borne, Hertme en Zenderen deelnemen. De stichting bestaat nog steeds, maar treedt sinds april 2018 naar buiten onder de naam 'Visit Borne'.

Twente Marketing

Twente Marketing is de marketingorganisatie van Twente. Zij investeert, als organisatie zonder winstoogmerk, middels regiomarketing in de aantrekkelijkheid van Twente om te zorgen voor een duurzame impuls van de regionale economie. Twente Marketing en VisitBorne werken nauw samen.

Contactgegevens

VisitBorne www.visitborne.nl | info@visitborne.nl | Facebook Visit Borne | Instagram Visit Borne

Contactpersonen:

Herman Euverman | Voorzitter van de adviesgroep | 06-53562027

Renee Seuren | coördinator Toeristisch Borne/VVV | 06-23248378 | renee.seuren@kulturhusborne.nl