Praktische informatie

 1. TOP Zenderen Wandelroute

  TOP Zenderen Wandelroute

  Adres
  t.o. Hertmerweg 42, 7625 RH Zenderen

  Toeristische Opstap PlaatsZenderen. Hier kunt u uw auto parkeren en direct een aantal routes starten. Geniet van de prachtige omgeving en ontdek waarom Twente zo mooi is.

 2. VVV Borne

  VVV Borne

  Adres
  Oude Almeloseweg 12, 7622 CE Borne

  De VVV Borne is gevestigd in het Kulturhus Borne. Advies nodig over mooie wandelingen, aantrekkelijke fietsroute, een mooie locatie voor een overnachting of culturele activiteiten? Bij de VVV kunt u terecht voor advies.

 3. Rabobank Centraal Twente

  Rabobank Centraal Twente

  Adres
  Grotestraat 162, 7622GR Borne

  Rabobank Centraal Twente is een coöperatieve en ondernemende bank met een compleet dienstenpakket voor particulieren en bedrijven.

 4. Toeristische Informatie

  Toeristische Informatie

  Adres
  Markstraat 23, 7622 CP Borne

  Borne kent meerdere locaties waar u informatie kunt vinden over wandel- en fietsroute. Het infopunt bij het Kulturhus is 24 uur per dag bereikbaar, ook als u een overnachtingsplek zoekt.

 5. Apotheek Dana

  Apotheek Dana

  Adres
  Fleminghof 1, 7622 MB Borne

  De apotheker(s) en assistenten in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming.

 6. Apotheek Stoop

  Apotheek Stoop

  Adres
  't Dijkhuis 36, 7622CN Borne

  De apotheker(s) en assistenten in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen.

 7. Bouwonderneming Oude Wolbers BV

  Bouwonderneming Oude Wolbers BV

  Adres
  Oostermaat 8, 7623CS Borne

  Kwaliteit als fundament Ongeacht de aard of omvang van een uit te voeren bouwproject: voor Bouwonderneming Oude Wolbers Borne B.V. is kwaliteit van het eindproduct heel vanzelfsprekend. Individueel vakmanschap is daarbij een belangrijke hoeksteen. Kwaliteit van de organisatie is de andere onmisbare pijler bij Oude Wolbers.

 8. Borne en omgeving

  Borne en omgeving

  Adres
  Markstraat 23, 7622CP Borne

  Recreatie en toerisme Op toeristisch en recreatief gebied is er in Borne veel te ontdekken.

 9. Drempelloos op Vakantie

  Drempelloos op Vakantie

  Adres
  Pasteurstraat 24, 7622LE Borne

  Mooiste vakanties voor mensen met een beperking. De vakantiewoning: Volledig ingerichte vakantiewoning voor personen met een lichamelijke beperking. Traplift, tillift, in hoogte verstelbaar aanrecht, volledig aangepaste badkamer op de begane grond grenzend aan de slaapkamer.

 10. Kulturhus de Bijenkorf

  Kulturhus de Bijenkorf

  Adres
  Marktstraat 23, 7622 CP Borne

  Kulturhus de Bijenkorf is een multifunctioneel centrum, uitermate geschikt voor congressen, vergaderingen en andere bijeenkomsten.

 11. 't Dijkhuis

  't Dijkhuis

  Adres
  't Dijkhuis 1, 7622 CM Borne

  Woonbeheer Borne en Trivium realiseren en exploiteren vanaf 2007 in gezamenlijkheid het verpleeg- en woonzorgcomplex ‘t Dijkhuis in Borne. Het betreft een uniek project waarin alle voorzieningen op het gebied van wonen, zorg en welzijn in één gebouw zijn ondergebracht in een eigentijdse vormgeving.