Praktische informatie

 1. Architectenburo Te Kiefte

  Architectenburo Te Kiefte

  Adres
  Molenstraat 124, 7622NG Borne

  Wij willen… prikkelen en inspireren; mensen gewoon een goed gevoel geven, of juist even op het verkeerde been zetten. Een glimlach oproepen, of een vraag. Gedachten in beweging brengen, dat in elk geval.

 2. Drukkerij Spandruk B.V.

  Drukkerij Spandruk B.V.

  Adres
  Prins Bernhardlaan 20, 7622BG Borne

  Drukkerij Spandruk vof is een vellen-offset drukkerij voor zowel handels- als ook familie, verenigings en digitaal drukwerk.

 3. Tennis- & Squashcentrum Borne

  Tennis- & Squashcentrum Borne

  Adres
  Hosbekkeweg 5, 7621ac Borne

  Zowel actieve sporters als recreatieve tennissers en squashers hebben de weg naar Tennis- & Squashcentrum Borne al gevonden. Het centrum is fraai gelegen aan de rand van Borne in de nabijheid van de A35/A1 en beschikt over 4 indoor tennisbanen (tapijt), 8 verlichte gravel buitenbanen en 5 squashbanen. Tevens is er een kleine sportshop, een gezellige bar.

 4. Bouwbedrijf Wilmink-Oosterveld

  Adres
  Hanzestraat 24, 7622AX Borne

  Bouwbedrijf Wilmink-Oosterveld bouwt sinds 1978 maatwerk woningen in verschillende prijsklassen en bouwstijlen, in zowel vrijstaand als half vrijstaand. In klassieke of moderne stijl óf landhuisstijl, u zegt het maar

 5. Gullimex BV

  Gullimex BV

  Adres
  Oostermaat 7, 7623CS Borne

  Eind 1981 zijn wij met onze activiteiten, de verkoop van instrumenten voor het meten van fysische en chemische grootheden, begonnen. Met een handthermometer van ebro, toen een noviteit op de Hannover Messe, begon het allemaal. Eerst nog een elektronische handthermometer genoemd, vervolgens kern- of insteekthermo­meter, en inmiddels beter bekend als voedsel­thermometer.

 6. Makelaars Leverink & Assen

  Makelaars Leverink & Assen

  Adres
  Demmersweg 3-13, 7556BN Hengelo

  Met ruim 45 jaar ervaring zijn wij de regionale specialist op de Twentse vastgoed markt. Ons goed opgeleide team staat 7 dagen in de week voor u klaar om u uitstekend te begeleiden bij de aan- en/of verkoop van uw onroerend goed.

 7. Notarissen Kuhlman Hulshof & de Kok

  Adres
  Bekenhorst 15, 7622CJ Borne

  Ons kantoor is te karakteriseren als laagdrempelig, modern en cliëntgericht; ligt in het centrum van Borne, is makkelijk bereikbaar en heeft een ruime parkeerplaats.

 8. Villa Meijling

  Villa Meijling

  Adres
  Stationsstraat 74, 7622LZ Borne

  De villa is in 2010 compleet gerenoveerd waarbij de authentieke elementen behouden zijn. Het 19e-eeuws Rijksmonument bevat ondermeer een voormalig koetshuis.