Openluchttheater Hertme

Hertmerweg 31, 7626LV Hertme

Openluchttheater Hertme

In een idyllische omgeving in het kerkdorp Hertme staat het openluchttheater met ruim 2.000 zitplaatsen.

Tijdens de zomermaanden zijn hier tal van culturele evenementen en optredens. Het openluchttheater in Hertme heeft landelijke bekendheid door het jaarlijkse Afrika Festival. bestaat uit vrijwilligers en verzorgt de algemene gang van zaken rond het theater. Zo regelt zij o.a. het onderhoud en de financiƫn. De verschillende activiteiten worden uitgevoerd door werkgroepen.

De stichting heeft ten doel het instandhouden en exploiteren van het openluchttheater te Hertme.

De stichting heeft geen winstoogmerk.

Zij tracht dit doel onder meer te bereiken door het stimuleren en (doen) organiseren van culturele, maatschappelijke en kerkelijke activiteiten in het openluchttheater te Hertme, alles in de ruimste zin.