LeurinK mode

Vandaag geopend van
Vandaag gesloten
Adres
Dorsetplein 3, 7622 CH Borne

LeurinK mode

LeurinK mode is meer dan een webshop alleen. Onze winkel is maar liefst 1.250 m² groot. We hebben er een nog grotere collectie, en organiseren regelmatig events.

HIP MET GESCHIEDENIS

Onze winkel is net zo leuk als de webshop, al zeggen we het zelf. Een journalist omschreef LeurinK mode als "hip met geschiedenis". Dat vinden we helemaal kloppen. In onze winkel in Borne vind je maar liefst 1.250 vierkante meter fashion, schoenen, laarzen, sieraden, shawls en tassen van bijzondere merken als Liu Jo, Marc Cain, Pinko, Luisa Cerano, Airfield, Moncler, Patrizia Pepe en By Malene Birger. Maar er is meer! We hebben de ruime bovenverdieping gereserveerd voor een heel grote collectie feest- en avondkleding. Helemaal geschikt voor iedereen die iets te vieren heeft. Of het nou een beachparty of een gala is. En of jij nu een outfit voor een bruiloft nodig hebt, of je moeder er perfect uit wil zien als moeder van de bruid(egom).

DE LEURINK-FILOSOFIE

Het leven is er om van te genieten, vinden we. De dagelijkse dingen zo leuk mogelijk maken door oog te hebben voor anderen, vaak af te spreken met met vrienden en familie en jezelf zo nu en dan heerlijk te trakteren. Die filosofie voeren we door in onze winkel. Daar is alle ruimte om lekker bij te kletsen met een goede kop koffie of een lekker glas wijn en wekelijks is er nieuwe collectie te vinden, rechtstreeks van de internationale beurzen. Een bezoek aan LeurinK mode? Dat is een feest! Dames van 18, meisjes van 80 Vraag je klanten naar het geheim van LeurinK mode, dan zullen ze zeggen dat het uniek is dat dames van 18 er met plezier winkelen en ook meisjes van 80. We hebben dan ook een grote winkel (ruim 1.250 m²) en een nog grotere collectie: van casual, hip, zakelijk tot feest- en avondkleding. En alles wat er bij hoort. Bij ons shop je je totale outfit.

GESCHIEDENIS

Oma Leurink begon ruim 60 jaar geleden met een fourniturenwinkeltje. De ouders van Marc namen het over en verhuisden naar "De Keizerskroon", een voormalig hotel midden in Borne. Een goede keuze, want het pand heeft ruimte én karakter. Inmiddels staan wij (Marc en Maaike Leurink) alweer heel wat jaren - met veel plezier - aan het roer. We hebben op vrijdagavond koopavond en vaak leuke events. En dan maken we er gelijk een feestje van, met een bijzonder thema of met bijzondere acties. Kijk op onze nieuws & events button voor meer informatie.

PARKEREN

Gratis parkeren naast de deur op parkeerplaats De Haven (blauwe zone, maximaal 2 uur) of ietsje verderop in de gratis parkeergarage DE BIJENKORF. U loopt vlakbij onze winkel de garage uit. Tot ziens in Borne!