Bakkerij Koehorst

Vandaag geopend van
Vandaag 07:00 - 18:00
Adres
Aanslagsweg 16, 7622LD Borne

Bakkerij Koehorst

De echte bakker Koehorst is al jaren lang een vertrouwd begrip in de plaats Borne. Wij als echte bakker produceren zowel brood als banket. Op deze website bieden wij u de mogelijkheid om virtueel een kijkje te nemen onze winkel.

De echte bakker Koehorst is al jaren lang een vertrouwd begrip in de plaats Borne. Wij, als echte bakker, produceren zowel brood als banket. Op deze website bieden wij u de mogelijkheid om virtueel een kijkje te nemen onze winkel. Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van deze website. Voor bestellingen kunt u mailen naar: bestel@echtebakkerkoehorst.nl

In 1952 is Andries Koehorst begonnen aan de Grotestraat 252 met een brood en banket winkel. Ongeveer tien jaar lang heeft hij de bakkerij met succes gerund. Daarna (in 1963) hebben zijn zoon en schoondochter Petri en Beb Koehorst dit doorgezet. Ze hebben in 1971 de bakkerij van Kuipers overgenomen aan de Aanslagweg waar toen het moederbedrijf werd gevestigd. In 1998 hebben de zoon en schoondochter, Jan en Cindy, bakkerij Koehorst van Petri en Beb Koehorst overgenomen. Een jaar nadat de bakkerij is overgenomen, is de vestiging aan de Grotestraat 252 verhuisd naar de Grotestraat 237.