Brillen Pearle Opticiens

Vandaag geopend van
Vandaag 09:00 - 18:00
Adres
Grotestraat 191, 7622LA Borne

Brillen Pearle Opticiens

Pearle Opticiens beseft dat als geen ander en stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat u uw ogen optimaal kunt gebruiken. Met een bril of met contactlenzen: net wat bij u past.

Uw ogen zijn een onmisbaar instrument in uw leven. Elke dag opnieuw. Pearle Opticiens beseft dat als geen ander en stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat u uw ogen optimaal kunt gebruiken. Met een bril of met contactlenzen: net wat bij u past.

Enkelvoudige bril. Gebruikt u uw bril voor één doel? Dus óf om scherp te kunnen zien op verre afstanden óf om goed te kunnen lezen? Dan is een enkelvoudige bril iets voor u. Enkelvoudige glazen kennen uitvoeringen in alle voorkomende sterktes en zijn leverbaar in kunststof en glas.

Multifocale bril. Een multifocale bril heeft glazen die zijn opgebouwd uit meerdere sterktes. Zo kunt u met één bril veraf en dichtbij scherp zien en hoeft u niet steeds tussen twee brillen te wisselen. Ideaal! Bij Pearle Opticiens vindt u een breed assortiment multifocale glazen. Elk type heeft specifieke eigenschappen met een groter of juist kleiner leesdeel. De Pearle opticien adviseert u graag over het glas dat voor u geschikt is.