Zien en doen

Een stukje fietsen door de Groene Poort? Een bezoekje aan een museum? Een kanotocht op de Bornsche Beek? Genoeg te doen!

 1. Mode Hans de Boer

  Mode Hans de Boer

  Adres
  Bakkersteeg 5, 7622GX Borne

  Hans de Boer mode bestaat sinds 1991 en is uitgegroeid tot een gemoedelijke modezaak. In Borne is de winkel sfeervol ingericht en vindt u merken in het midden en hoog segment. Voor eerlijk advies op het gebied van dames- en herenmode, stapt u gerust bij Hans de Boer mode binnen.

 2. Plus Wallerbosch

  Plus Wallerbosch

  Adres
  De Hofte 4, 7622TL Borne

  Plus wallerbosch is een service supermarkt gevestigd in het centrum van Borne. Wij zijn sterk in vers, en wij bieden veel service en een deskundig advies.

 3. Roomskatholieke kerk Parochie H. Stephanus.

  Adres
  Hertmerweg 27, 7626LV Hertme

  Meer dan honderd jaar geleden, om precies te zijn, op 16 juni 1903 vindt de plechtige consecratie plaats van de nieuwe St. Stephanuskerk te Hertme. Het oude kerkgebouw van omstreeks 1720 heeft plaats gemaakt voor een prachtige neogotische kerk. Een kerk die tot op heden door vele gelovigen wordt bezocht.

 4. Villa Meijling

  Villa Meijling

  Adres
  Stationsstraat 74, 7622LZ Borne

  De villa is in 2010 compleet gerenoveerd waarbij de authentieke elementen behouden zijn. Het 19e-eeuws Rijksmonument bevat ondermeer een voormalig koetshuis.

 5. Workshopboerderij Kampboer Saasveld

  Workshopboerderij Kampboer Saasveld

  Adres
  Beekdorpweg 9, 7597 LA Saasveld

  Op onze Workshop-Boerderij Kampboer worden in de voormalige 'kraamkamers' van onze sfeervolle verbouwde varkensstal creatieve cursussen en workshops gegeven. Graag bewaren wij de charme van onze boerderij en laten we u kennis maken met de creatieve activiteiten. Lees op onze site over de cursussen, workshops en kijk naar de mogelijkheden voor het huren van ruimte op onze locatie.

 6. Drogisterij Trekpleister

  Adres
  de Hofte 2, 7622GG Borne

  Trekpleister is met 134 winkels en zo’n 1.100 medewerkers een belangrijke speler op de Nederlandse Health & Beauty-markt.

 7. Hofland Optiek

  Adres
  Grotestraat 197, 7622GG Borne

  Hofland Optiek is al 40 jaar een begrip in de regio Twente, als het gaat om brillen en contactlenzen. Met vestigingen in Borne, Denekamp, Eibergen, Enschede, Losser en Oldenzaal is Hofland Optiek één van de grootste opticiens in Oost Nederland.

 8. IJssalon de Harmonie

  IJssalon de Harmonie

  Adres
  Potkampstraat 2, 7622EM Borne

  IJssalon de Harmonie is een trendy ijssalon gelegen aan de rand van het centrum van Borne.

 9. Interieur De Boer Meubelen

  Adres
  Stationsstraat 44, 7622LX Borne

  Uw meubelen geven in grote mate uw persoonlijkheid weer. De een kiest voor klassieke meubelen, de ander voor rustiek of juist een tijdloos design. Bij De Boer Wonen kunt u terecht voor meubelen in heel veel verschillende soorten en stijlen. Strak, robuust, met noesten... u zegt het maar.