Tennis- & Squashcentrum Borne

Hosbekkeweg 5, 7621ac Borne

Tennis- & Squashcentrum Borne

Zowel actieve sporters als recreatieve tennissers en squashers hebben de weg naar Tennis- & Squashcentrum Borne al gevonden. Het centrum is fraai gelegen aan de rand van Borne in de nabijheid van de A35/A1 en beschikt over 4 indoor tennisbanen (tapijt), 8 verlichte gravel buitenbanen en 5 squashbanen. Tevens is er een kleine sportshop, een gezellige bar.

Zowel actieve sporters als recreatieve tennissers en squashers hebben de weg naar Tennis- & Squashcentrum Borne al gevonden. Het centrum is fraai gelegen aan de rand van Borne in de nabijheid van de A35/A1 en beschikt over 4 indoor tennisbanen (tapijt), 8 verlichte gravel buitenbanen en 5 squashbanen. Tevens is er een kleine sportshop, een gezellige bar, een sfeervol overdekt buitenterras en voldoende parkeergelegenheid. De geheel vernieuwde kleedkamers zijn voorzien van een sauna die (gratis) door alle sporters zijn te gebruiken.

Racket Club Borne is een tennisvereniging die in januari 1985 is opgericht. RC Borne is aangesloten bij de KNLTB en neemt daarom ook deel aan activiteiten, competitie en toernooien van de tennisbond. Ook organiseert de vereniging zelf allerlei sportieve en gezellige activiteiten voor haar leden. Daarnaast worden er ieder jaar 3 Open Toernooien georganiseerd, te weten het Melbuul'n Toernooi in de laatste week van augustus, het Veteranen Vakantie Toernooi in de 2e week van juli en het alom bekende en buitengewoon gezellige Kersttoernooi.

Lid worden van de RC Borne kan alleen indien men een zomer-lidmaatschap heeft bij Tennis- en Squashcentrum Borne. De tennisvereniging verspreidt 3 tot 4 x per jaar het clubblad (S)tennis onder haar leden.

openingstijden

Zomerseizoen (april tot september) maandag t/m vrijdag -09.00 tot 01.00 uur zaterdag en zondag - 09.00 tot ... uur (variabel, informeer vooraf telefonisch) 1e Paasdag, Hemelvaartsdag en 1e Pinksterdag gesloten Gedurende de bouwvakvakantie gelden andere openingstijden Winterseizoen (september tot april) ma. t/m vr.-09.00 tot 01.00 uur zaterdag -09.00 tot 20.00 uur zondag -09.00 tot 13.00 uur (bij activiteiten gehele dag geopend) 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten