Winkelen

 1. Carnavalsland

  Carnavalsland

  Adres
  Hofstraat 3, 7622Ll Borne

  Carnavalsland is dé carnavals- en feestspecialist van Nederland. Met ruim 20.000 carnavalskostuums, partyaccessoires en feestartikelen op voorraad is het bijna onmogelijk om niet te slagen bij Carnavalsland!

 2. Boeken, cadeau Bruna

  Boeken, cadeau Bruna

  Adres
  Grotestraat 195, 7622GG Borne

  Bruna is de meest inspirerende verwenwinkel in de wereld van lezen en schrijven en onderscheidt zich door beleving en assortiment. Bruna BV is een landelijke multichannelretailorganisatie met ruim 380 winkels. De winkelformule Bruna bestaat sinds 1868.

 3. Diva Mode

  Diva Mode

  Adres
  Grotestraat 200, 7622 GT Borne

  Diva Mode is een grote maten speciaalzaak gericht op modebewuste vrouwen die zich graag stijlvol kleden in de maten 42 tot en met 56. In de sfeervol ingerichte winkel vindt u een uitgebreide keuze aan merkkleding in een maatje groter. Kleding waar zich prettig in voelt, passend bij uw wensen

 4. Bakkerij Koehorst

  Bakkerij Koehorst

  Adres
  Aanslagsweg 16, 7622LD Borne

  De echte bakker Koehorst is al jaren lang een vertrouwd begrip in de plaats Borne. Wij als echte bakker produceren zowel brood als banket. Op deze website bieden wij u de mogelijkheid om virtueel een kijkje te nemen onze winkel.

 5. LeurinK mode

  LeurinK mode

  Adres
  Dorsetplein 3, 7622 CH Borne

  LeurinK mode is meer dan een webshop alleen. Onze winkel is maar liefst 1.250 m² groot. We hebben er een nog grotere collectie, en organiseren regelmatig events.

 6. Step One Sportschoenen Adviescentrum

  Step One Sportschoenen Adviescentrum

  Adres
  Grotestraat 106, 7622 GN Borne

  Step One staat voor kennis, advies en kwaliteit op gebied van hardlopen, wandelen, survival en triathlon. Middels professionele loopanalyses het aanmeten van de juiste schoen voor elke voet en elk doel!

 7. Schuurman Schoenen

  Schuurman Schoenen

  Adres
  Marktplein 19, 7622CL Borne

  Wij staan bekend om ons uitgebreide assortiment en onze grote en diverse collectie schoenen. Ook in onze webshop vind je deze ruime keuze damesschoenen, herenschoenen of kinderschoenen. Daarnaast ben je ook voor snowboots en schaatsen bij de Schuurman Schoenen webwinkel aan het juiste adres.

 8. Wijnkoperij De Prinsen

  Wijnkoperij De Prinsen

  Adres
  Hoofdstraat 34, 7625PE Zenderen

  Een wijnhandel met uitstraling. Honderden wijnen Vele soorten port Luxe whiskey, cognac en jenever Wijnen & relatiegeschenken In onze authentieke basisschool vindt u een bijzondere selectie wijn. Wijnen voor alledag & exclusives. Wijn is het antwoord van de zon op de liefde!

 9. Horloge experience center Kish.nl

  Horloge experience center Kish.nl

  Adres
  Hoofdstraat 38, 7625 PE Zenderen

  ‘Tijd zat, in Twente’. Dat ervaart u zéker in Zenderen, een dorp of steenworp afstand van het bruisende Borne. Aan de Hoofdstraat in Zenderen is hét enige horloge experience center van Nederland gevestigd. Een must see en unieke ervaring, die uw tijd 100% waard is.

 10. Wereldwinkel Borne

  Wereldwinkel Borne

  Adres
  Nieuwe Kerkstraat 27, 7622LG Borne

  De Wereldwinkel Borne streeft naar eerlijke en transparante handel. Ze verkoopt authentieke producten, gemaakt met respect voor mens en milieu. Waarvoor de producenten in derdewereldlanden – o.a. koffieboeren, houtsnijders en keramisten in Afrika, Zuid-Amerika of Azië - een goede prijs krijgen.

 11. Brillen Pearle Opticiens

  Brillen Pearle Opticiens

  Adres
  Grotestraat 191, 7622LA Borne

  Pearle Opticiens beseft dat als geen ander en stelt alles in het werk om ervoor te zorgen dat u uw ogen optimaal kunt gebruiken. Met een bril of met contactlenzen: net wat bij u past.